Uw klant, uw toekomst,
dat drijft ons!

We zijn marketing en strategie specialisten uit Rotterdam. Pragmatisch, analytisch en oplossingsgericht, dat is wat ons kenmerkt. En vooral persoonlijk betrokken. We zoeken steeds naar de beste aanpak voor u en geloven niet in one-size fits all, en denken altijd van buiten naar binnen. Het beste resultaat bereiken we door intensief samen te werken met onze klanten.

Navigeer naar  

Wat we doen

Kiezen voor een klantgerichte toekomst

Ons vertrekpunt is altijd uw klant en hoe u optimaal waarde kunt creëren voor uw klant. Vanuit de overtuiging dat creëren van waarde voor uw klant op lange termijn de enige route naar strategisch succes is. Onze uitdaging is dat u de beste keuzes maakt voor een klantgerichte toekomst. Dat u deze keuzes doorvertaalt naar concrete plannen, acties, processen en een organisatie en dat deze keuzes uitgevoerd worden. Onze ambitie is het met u realiseren van een organisatie die kansen ziet en pakt om unieke waarde voor uw klanten te realiseren.

Wie we zijn

Nieuwsgierig naar de hoed en de rand van uw klanten

ICSB is een team met verschillende karakters. Wat ons verbindt is onze nieuwsgierigheid en onze betrokkenheid bij onze klanten. De klant gaat altijd voor, soms ten koste van onze eigen ICSB-ambities. We maken tijd voor leren, ontdekken en vernieuwen, in onze projecten en in onze eigen kennisontwikkeling. We voelen ons betrokken bij het vak, bij onze klanten en vooral bij uw klanten.

Leer meer over ons

Onze klanten

Brede sectorkennis, geen sectorspecialisme. En dat is uw voordeel!

Strategie- en marketingadvies is al 30 jaar ons vak. We werken in veel sectoren, we brengen een frisse blik en brede ervaring mee.
We zijn gedegen én pragmatisch, het gaat om het resultaat in uw organisatie.

Kennispartners

Wij geloven in het delen van kennis om samen verder te komen.