Klanten

VIVARE

Het is mooi om te zien hoe ICSB op geheel eigen wijze een vrij complexe methodiek voor een toch zeer gemêleerde groep tot begrijpelijke kost weet te maken.
Linda van Summeren, adviseur beleidsontwikkeling Vivare

GP GROOT

Met ICSB hebben we een mooie ervaring opgedaan, waarbij we op een constructieve wijze steeds meer zicht hebben gekregen op hoe GP Groot als familiebedrijf, met al haar deelnemingen haar merkbeleid kan invullen.
Wim Horeman, directeur GP Groot

RIJK ZWAAN

Een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken en zeer goed op de hoogte van de state of the art ontwikkelingen op gebied van marketing en strategie.
Rijk Zwaan

VNG

Het is duidelijk dat zij zich onderscheiden niet alleen door hun klantgerichtheid, maar ook dat zij daarnaast bereid zijn om vanuit die klantgerichtheid kritisch te zijn t.o.v. bij de klant gewortelde overtuigingen en de soms daar aan ten grondslag liggende misvattingen aan klantzijde.
Ton Crépin, VNG

ENECO

ICSB adviseurs hebben een pragmatische instelling: Het denkwerk op strategisch niveau wordt snel en praktisch doorvertaald naar heldere keuzes, goede ideeën en toepasbare tools. En dat ook nog snel en zonder verdere poespas.
Eneco

THYSSENKRUPP ACCESSIBILITY

Medewerkers van ICSB kun je met een gerust hart bij je klanten langs laten gaan. Zij dragen positief bij aan de klantrelatie.
Carolien Brouwer, product manager bij ThyssenKrupp Accessibility

TOPIC TRAVEL

Ik heb de samenwerking met ICSB als zeer prettig ervaren; ervaren consultants, werken vanuit een theoretische achtergrond, een gezond-kritische benadering van onderwerp én opdrachtgever, samenwerken, oplevering van advies binnen gestelde datum en budget en een advies waar we mee uit de voeten kunnen.
Yvette Sens, Marketing Manager Topic Travel

DE LAGE LANDEN

In een korte periode is het ICSB gelukt om ons indringend in de spiegel te laten kijken en daar het juiste zelfbeeld uit te destilleren. Hierop voortbordurend hebben we op verfrissende en verrasende manier onze propostie en entry strategie scherper gesteld. Kortom ICSB zorgde voor een constructief uitdagende werkomgeving waarin we buiten de bestaande paden zijn getreden.
Luke Platzbeecker, Director Sales De Lage Landen

Filter

Onze Klanten

Geen resultaten