Strategie & nieuwe businessmodellen

Visie en strategie met impact

Van plan om de doelen en de koers van de organisatie eens goed tegen het licht te houden? Maar heeft het gezien de onzekere marktdynamiek eigenlijk nog wel zin om met de lange termijn bezig te zijn? En hoe zorgt u dat er in de strategie échte knopen worden doorgehakt en voorkomt u dat collega’s vervallen in het herhalen van gekende standpunten?
Lees meer

Nieuwe businessmodellen

Hoe overtuig je je collega’s van de noodzaak van nieuwe businessmodellen? En hoe integreer je vervolgens de nieuw op te zetten dienstverlening, zoals data driven solutions of online platformen, in de huidige business? Kortom, hoe krijg je de organisatie los van het bestaande en dominante businessmodel?
Lees meer

Klantgedreven waardeproposities

Klantbehoeften veranderen met de tijd. Het is uitdagend om te achterhalen wat jouw doelgroep vandaag de dag echt drijft. Wat maakt eigenlijk het verschil voor je klant? En voor je niet-klant? Wat zijn de need to haves en de nice to haves? En nog belangrijker: ben je in staat deze klantvoorkeuren te vertalen naar een goed passend en onderscheidend aanbod van producten, diensten en services?
Lees meer